fbpx
+358 40 586 61 64 [email protected]

Maksu- ja varausehdot

 

* Sitovuus 

 

Asiakas hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan mökin käyttöön liittyvät varausehdot maksamalla varausmaksun. 

 

* Varaaminen ja maksu 

 

  • Varausmaksu on 30 % majoitushinnasta 
  • Loppulasku on maksettava kuusi viikkoa ennen vuokra-ajan alkua. 
  • Mikäli majoitusajankohtaan on alle kahdeksan (8) viikkoa, muodostuu varauksesta vain loppulasku. 
  • Erillistä varaus/palvelumaksua emme veloita. 

 

* Peruutukset 

 

Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa: 

 

  • 28 vrk ennen vuokra-ajan alkamista: 

 maksetaan maksettu suoritus takaisin varausmaksua lukuun ottamatta (30 % majoituksen kokonaishinnasta) 

  • myöhemmin kuin 28 vrk ennen vuokra-ajan alkamista, veloitetaan koko summa. 
  • Peruutukset on tehtävä aina kirjallisesti sähköpostilla vuokran antajalle. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, kun peruutus on saapunut kirjallisesti. 

COVID – 19 epidemian aiheuttamat kansainväliset matkustusrajoitukset

Asiakkaalla ei ole oikeutta peruuttaa varaustaan varaus- ja peruutusehtoista poiketen sillä perusteella, että varauksen tehnyt Asiakas tai varauksen perusteella kohteessa Majoittujat eivät pääse saapumaan majoituspaikkaan varauksen ajankohtana sen takia, että asiakkaan tai majoittujien lähtömaan valtio tai Suomi majoituspaikan sijaintivaltiona ovat asettaneet matkustusrajoituksia COVID-19 koronaepidemian takia. Matkustusrajoitukset eivät muodosta Force Majeure – tilannetta, koska COVID – 19 epidemiassa asetettavat kansainväliset matkustusrajoitukset eivät ole ennakoimattomia. Asiakkaan peruutukseen ja saapumatta jäämiseen sovelletaan tässä tilanteessa normaaleja varaus- ja peruutusehtoja.

Yllä todettua sovelletaan myös siinä tapauksessa, että Asiakas tai Majoittujat eivät pääse Suomeen lentojen peruuntumisen tai aikataulujen muuttumisen takia. Lentojen peruuttaminen ja aikataulujen muuttuminen on mahdollista COVID – 19 epidemian takia eikä kyseessä ole ylivoimainen este, koska kyse ei ole ennakoimattomasta tilanteesta.”

 

* Vuokran antajan oikeus perua varaus: 

 

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, tai yrityksestä riippumaton este, voi vuokran antaja tällöin peruuttaa varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta ei makseta sovittuna eräpäivänä, katsotaan varaus peruuntuneeksi ilman ennakkoilmoitusta. 

 

* Avainten luovutus 

 

Avainten luovutuksesta sovitaan ennen majoitus ajankohtaa, kun vuokra on maksettu kokonaisuudessaan. Mikäli asiakas kadottaa hänelle luovutetun avaimen, veloitetaan häneltä avaimen kadottamisesta aiheutuneet kulut. 

 

Mahdollisesti vuokra-ajalla tapahtuvasta ylimääräisestä oven avaamisesta veloitamme 50 € / kerta (arkisin klo.18 saakka), muina aikoina 75 €. Avainboksi on hyvä keino säilyttää ”vara-avainta”. 

 

* Oleskelu lomakohteessa 

 

Huoneisto on asiakkaan käytettävissä tulopäivänä klo. 16, lähtöpäivänä uloskirjautuminen klo. 12 mennessä, ellei muista ajoista ole erikseen sovittu. 

 

Paljun käyttö mökin pihalla ei ole sallittu ilman erillistä sopimusta. 

 

* Liinavaatteet 

 

Mikäli majoituskohteen hintaan ei sisälly eikä asiakas ole ennakkoon varannut liinavaatteita ja pyyhkeitä, tuo hän liinavaatteet ja pyyhkeet mukanaan. Vuoteissa on käytettävä lakanoita. Asiakas on velvollinen korvaamaan pesulakulut, mikäli lakanoita ei ole käytetty. 

 

* Siivous 

 

Mikäli majoituskohteen hintaan ei sisälly eikä asiakas ole ennakkoon varannut lähtösiivousta, vastaa asiakas itse majoituskohteen siivouksesta vuokra-ajan päättyessä. Mikäli vuokra-ajan päättyessä ei siivousta ole suoritettu asianmukaisesti, on majoituskohteen omistajalla tai -hoitajalla oikeus periä siivousmaksu asiakkaalta kaksinkertaisena. Vaikka lähtösiivous olisikin tilattu tai se kuuluisi hintaan, edellytetään asiakkaan luovuttavan majoituskohteen normaalin asumisen jäljiltä, eli huonekalut ja varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat vietyinä ja likaiset astiat tiskikoneessa. Suurta ja erityistä puhdistusta vaativat työt hinnoitellaan erikseen. Porealtaan pesu ei sisälly lähtösiivoukseen! Mikäli poreallas on sotkettu huolimattoman käytön seurauksena, veloitetaan vedenvaihto ja altaan pesu asiakkaalta erikseen. 

 

Arctic Star Levi ei vastaa huoneistossa säilytettävistä tai sinne jätetyistä asiakkaan tavaroista. 

 

* Vahingot ja häiriötapaukset 

 

Asiakas on velvollinen korvaamaan huoneistolle tai sen irtaimistolle mahdollisesti aiheutuneet vahingot. 

 

Mikäli asiakas ei häiriötapauksissa majoituskohteen omistajan tai tämän edustajan huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamatta häiriötä tai vaaraa lomakohteessa, on majoituskohteen omistajalla tai tämän edustajalla oikeus purkaa vuokrasuhde päättymään välittömästi. Edellä kerrotuista toimenpiteistä aiheutuneet kulut laskutetaan asiakkaalta eikä maksettuja vuokria palauteta. 

 

* Mökin edelleen vuokraus 

 

Mökin edelleen vuokraus kolmannelle osapuolelle on ehdottomasti kielletty. 

 

* Tupakointi 

 

Huoneistossa tupakointi on ehdottomasti kielletty! Mikäli huoneistossa on tupakoitu, veloitamme puhdistuskulut, kuitenkin min. 300 €. 

 

* Lemmikkieläimet 

 

Lemmikkieläimiä saa tuoda lisämaksusta vain kohteisiin, joissa on lemmikit sallittuja. 

 

* Henkilömäärä 

 

Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä henkilömääräksi on ilmoitettu majoituskohteen tiedoissa. Lisävuoteet/lisähenkilöt hinnoitellaan erikseen. Teltan tai asuntovaunun/-auton käyttö ilman vuokran antajan lupaa lomakohteen tontilla on kielletty. 

 

* Valitukset 

 

Kaikki huoneiston kuntoon ja varustukseen liittyvät huomautukset ja valitukset tulee tehdä välittömästi suoraan majoituskohteen omistajalle tai tämän edustajalle. 

 

Viihtyisää lomaa kohteissamme Levillä! 

 

Arctic Star Levi